browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Sommarmöte med grillfest.

Postat av den 3 juli, 2013

Robert Broberg – Båtlåt      Fredagen den 5 juli kl. 18.00 är du välkommen till Glommens hamn på extra ordinarie möte. Vid fint väder träffas vi på bryggan, och skulle vädret inte tillåta detta så hålls mötet inomhus. Sommarmötet är tänkt som ett tillfälle att träffas och diskutera angelägenheter i båtklubben. Många medlemmar är sommarboende och har därför inte möjlighet att närvara vid ordinarie möten. Vad vi kommer att diskutera är bland annat  våra båtplatsavgifter, storlek och kategorier. Ersättning och utförande av arbetsinsatsen.  Dagordning enligt tidigare utskick.  Efter mötet så är grillarna tända, och var och en tar med sej något att grilla samt valfria drycker att kyla sej med.

Hjärtligt välkomna !!!

Styrelsen.100_3353