browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

JULFEST !!!

Postat av den 15 oktober, 2018

Hej !

Möjligheten för klubbens medlemmar att träffas och lära känna varandra är inte så stor, då vi inte har någon klubblokal.

Därför har styrelsen beslutat att anordna en julfest i Glommens Bygdegård. Vi hoppas att det blir en bra uppslutning och att vi blir många på festen.

Har ni några frågor kan ni kontakta vår kassör Eva-Lena Edlund tel. 0733-55 40 03 vardagar efter kl. 18.00 eller helger på dagtid.

Väl mött

Styrelsen.