browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Lätt att tycka att andra ska vara generösa

Lätt att tycka att andra ska vara generösa

Textstorlek 1 2 3

Tipsa Skriv ut

1

Relaterat

Publicerad 22 augusti 2014

Glommen. Jag tror inte det är på grund av oginhet som de 10-20 familjerna som bor runt hamnen och udden i Glommen tycker det är tråkigt att ha camping och parkering framför sina hus. Man har helt enkelt en gång i tiden valt att bo här av en eller annan orsak. En del har lagt massor utav pengar för detta boende, en del hade det fattigt och det var den billigaste marken att bygga på.

En sak är säker, hade man velat bo granne med en camping eller parkerings plats, så kunde man säkert ha gjort det också. Det är lätt för alla er som inte bor här, att tala om generositet, värna om Glommen och bjuda på sig?

Någon skrev om affären, posten etcetera Jag tror inte att dessa campare är de som skall se till att det finns service i Glommen. Nej det är alla bofasta, även ni som inte behöver bjuda på utsikten, som borde att värna om Glommen genom att handla i affären som finns, så kanske den kan växa.

Någon skrev om hus och spolplatta, om fisket som inte existerar i Glommen längre. Men alla dessa stora bodar på hamnplan som kom till på grund av fisket är de nödvändiga?

Kanske båtklubben har någon som kan ställa sitt hus på hamnplan, till förfogande nu när fisket är förbi – i stället för att bygga ännu mer framför någons hus.

Det är lätt att tala om för andra, att man skall vara generös och bjuda på sig, men jag är inte riktigt lika säker på, att om det gällt er själva eller era anhöriga att det varit detsamma.

Celes


En kommentar till Lätt att tycka att andra ska vara generösa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.